10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας, το λάδι, το θυμάρι ή τη ρίγανη, τη ζάχαρη και λίγο αλατοπίπερο (η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο αλμυρή είναι η φέτα και πόσο πικάντικο το πεπερόνι).
- Βάζουμε τις αραβικές πίτες σε δύο λαμαρίνες του φούρνου.
- Τις αλείφουμε με την αυτοσχέδια «σάλτσα» ντομάτας, πασπαλίζουμε με τα τρίμματα φέτας και από πάνω σκορπίζουμε τις ελιές και το πεπερόνι.
- Φουρνίζουμε τις πίτσες για 10 - 12 λεπτά, έως ότου ροδίσει η επιφάνεια.
Συνοδεύουμε με
- Οι εύκολες αυτές πίτσες γίνονται μια χαρά γεύμα με μια σαλάτα πράσινη (σπανάκια, μαρούλι, ρόκα) με λαδόξιδο με βαλσαμικό ξίδι.
- Αν πεινάσουμε, φτιάχνουμε άλλη μια δόση, με τα ίδια ή άλλα υλικά της αρεσκείας μας.