10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας, το λάδι, το θυμάρι ή τη ρίγανη, τη ζάχαρη και λίγο αλατοπίπερο (η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο αλμυρή είναι η φέτα και πόσο πικάντικο το πεπερόνι).
  3. Βάζουμε τις αραβικές πίτες σε δύο λαμαρίνες του φούρνου.
  4. Τις αλείφουμε με την αυτοσχέδια «σάλτσα» ντομάτας, πασπαλίζουμε με τα τρίμματα φέτας και από πάνω σκορπίζουμε τις ελιές και το πεπερόνι.
  5. Φουρνίζουμε τις πίτσες για 10 - 12 λεπτά, έως ότου ροδίσει η επιφάνεια.
  6. Συνοδεύουμε με: Οι εύκολες αυτές πίτσες γίνονται μια χαρά γεύμα με μια σαλάτα πράσινη (σπανάκια, μαρούλι, ρόκα) με λαδόξιδο με βαλσαμικό ξίδι.
  7. Αν πεινάσουμε, φτιάχνουμε άλλη μια δόση, με τα ίδια ή άλλα υλικά της αρεσκείας μας.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών