ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSpritz με ελληνικό αψέντι, ρετσίνα και άλμηSpritz με ελληνικό αψέντι, ρετσίνα και άλμηΚρυστάλλινο, ξηρό και αναζωογονητικό, το Axia, που δίνει τον τόνο σ’ αυτό το spritz είναι ένα premium απόσταγμα από τη ρητίνη του μαστιχόδεντρου και διατηρεί όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της μαστίχας, εμπλουτισμένα με νότες περγαμόντου, κυπαρισσιού και αρώματα τριαντάφυλλου. Διαθέτει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη (μόλις 0,5%).

 

5' προετοιμασία
12 ώρες αναμονή
Σύνολο: 12 ώρες και 5'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε spritz με απόσταγμα μαστίχας και φράουλες, σε ένα σκεύος που κλείνει αεροστεγώς βάζουμε 200 ml Axia Extra Dry Mastiha Spirit, 6 φράουλες κομμένες, μερικούς σπόρους κόλιανδρου και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
  2. Το περνάμε από ένα χάρτινο φίλτρο καφετιέρας και το διατηρούμε σε φιάλη ή το χρησιμοποιούμε αμέσως.
  3. Σε ένα ψηλό ποτήρι τύπου highball βάζουμε τον πάγο, το αρωματισμένο απόσταγμα και τελευταίο το αφρώδες κρασί.
  4. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τις φράουλες και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών