5' προετοιμασία
Σύνολο: 5 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Αν μας αρέσει το σκόρδο, το λιώνουμε, αλλιώς «περνάμε» την επιφάνεια του μπολ με τη σκελίδα, ίσα να αρωματιστεί λίγο.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
  3. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο.
  4. Διατηρείται στο ψυγείο σε βάζο με καπάκι για 1 εβδομάδα.
  5. Συνοδεύει: Ψάρια ψητά και βραστά, ψαρομπίφτεκα και τηγανιτές πατάτες.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών