ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπρουσκέτες με ανθότυρο και καβούρι του κουτιούΜπρουσκέτες με ανθότυρο και καβούρι του κουτιού
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 8

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για τα μπλινίς με καπνιστό σολομό και ξινόκρεμα ή γιαούρτι, κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ξινόκρεμα με το ξύσμα λεμονιού και πιπέρι.
  2. Αλείφουμε τα μπλινίς με λίγη κρέμα και γαρνίρουμε με λίγο σολομό, κρεμμύδι και μαϊντανό, έτσι ώστε να φτιάξουμε μικρά ανοιχτά «σάντουιτς».

Τα μπλινίς θα ενθουσιαστούν με σφηνάκια παγωμένης premium βότκας.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Σολομός

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT