
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 8Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Για τα μπλινίς με καπνιστό σολομό και ξινόκρεμα ή γιαούρτι, κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ξινόκρεμα με το ξύσμα λεμονιού και πιπέρι.
- Αλείφουμε τα μπλινίς με λίγη κρέμα και γαρνίρουμε με λίγο σολομό, κρεμμύδι και μαϊντανό, έτσι ώστε να φτιάξουμε μικρά ανοιχτά «σάντουιτς».
Τα μπλινίς θα ενθουσιαστούν με σφηνάκια παγωμένης premium βότκας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.