ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣNoodles ρυζιού με γαρίδεςNoodles ρυζιού με γαρίδες
5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για τα ρυζομακάρονα με τόνο, τζίντζερ και γουασάμπι ξεκινάμε και βράζουμε τα ρυζομακάρονα για όση ώρα λένε οι οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε ελαφρώς με τρεχούμενο νερό.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σησαμέλαιο, το χυμό από 1 λάιμ, την πάστα γουασάμπι ή τη χορσράντις ή το ταμπάσκο, το τζίντζερ και τη σόγια σος.
  4. Ενώνουμε το μείγμα με τα ρυζομακάρονα.
  5. «Σπάμε» σε μικρότερα κομμάτια τον τόνο και τα προσθέτουμε στα νουντλς μαζί με το σχοινόπρασο ή εναλλακτικά τον άνηθο.
  6. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε αμέσως με έξτρα σόγια σος, αν θέλουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών