ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣαλάτα με πρασινάδες και λεμονάτη σάλτσα φέταςΣαλάτα με πρασινάδες και λεμονάτη σάλτσα φέτας
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Χοντροκόβουμε τα φύλλα των σαλατικών και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα μισά σπόρια του ροδιού και ανακατεύουμε.
  2. Βάζουμε σε ένα βαζάκι το λάδι, το ξίδι, το μέλι και αλατοπίπερο και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά.
  3. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το λαδόξιδο, ανακατεύουμε και την απλώνουμε σε μια πιατέλα.
  4. Σκορπίζουμε τους υπόλοιπους σπόρους ροδιού και τα κουκουνάρια και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 55.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Ρόδι

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών