20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Χοντροκόβουμε τα φύλλα των σαλατικών και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα μισά σπόρια του ροδιού και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε σε ένα βαζάκι το λάδι, το ξίδι, το μέλι και αλατοπίπερο και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα με το λαδόξιδο, ανακατεύουμε και την απλώνουμε σε μια πιατέλα.
- Σκορπίζουμε τους υπόλοιπους σπόρους ροδιού και τα κουκουνάρια και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 55.