
5'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα κρεμμύδια μαζί τα λουκάνικα και αλατοπίπερο, για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
- Ρίχνουμε τον τραχανά ανακατεύουμε να λαδωθεί και προσθέτουμε το νερό.
- Όταν πάρει μια βράση, ανακατεύουμε, ρίχνουμε το δυόσμο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να χυλώσει η σούπα.
- Σερβίρουμε αν θέλουμε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα.