5' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα κρεμμύδια μαζί τα λουκάνικα και αλατοπίπερο, για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
  2. Ρίχνουμε τον τραχανά ανακατεύουμε να λαδωθεί και προσθέτουμε το νερό.
  3. Όταν πάρει μια βράση, ανακατεύουμε, ρίχνουμε το δυόσμο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να χυλώσει η σούπα.
  4. Σερβίρουμε αν θέλουμε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών