ΒΡΑΒΕΙΑ 2023

Ετοιμαζόμαστε για τα 16α Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου!

Σήμερα η μεγάλη γιορτή στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας. Απευθείας μετάδοση από την ηλιόλουστη πρωτεύουσα του Έβρου.

07.11.2023
Ετοιμαζόμαστε για τα 16α Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου!

Από νωρίς σήμερα το πρωί άνοιξαν οι Αποθήκες Τελωνείου Αλεξανδρούπολης για να υποδεχθούν τα 16α Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου που φέτος τιμούν τους ακρίτες.

Επιλέξαμε την Αλεξανδρούπολη για να στηρίξουμε τον τόπο που φέτος δοκιμάστηκε τόσο πολύ από το μένος της καταστροφικής πυρκαγιάς. Δεκατέσσερις ακρίτες παραγωγοί που πάρα τις αντίξοες συνθήκες επιμένουν ποιοτικά, θα τιμηθούν απόψε για τη συνέπεια και τη δουλειά τους.

Η ομάδά μας βρίσκεται επί ποδός για να φροντίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Δημοσιογράφοι του Γαστρονόμου και της Καθημερινής μαζί με φωτογράφους, βιντεογράφους βρίσκονται εδώ για να μεταφέρουν το κλίμα της μεγάλης γιορτής.

Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης παραχώρησε τα παραδοσιακά υφαντά που αυτή τη στιγμή κοσμούν τους τοίχους της Αποθήκης. Την ώρα που γίνονταν οι πρόβες για την εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο Νίκος Ψαρράς, οι σεφ Λευτέρης Λαζάρου, Νένα Ισμυρνόγλου, Χριστόφορος Πέσκιας, Σωτήρης Ευαγγέλου, Γιώργος Χρυσανίδης, Θεοδόσης Ρόπουλος και Nomade et Sauvage ξεκινούσαν την προετοιμασία για τους μεζέδες της γιορτής. Ένα εντυπωσιακό στρογγυλό, μπρούτζινο ταψί του 19ου αιώνα, από τη συλλογή του μουσείου και αυτό, θα γεμίσει σύντομα με παραδοσιακό εβρίτικο μπακλαβά.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Γαστρονόμου για στιγμιότυπα της εκδήλωσης και την ανακοίνωση των βραβευμένων.

Βραβεία 2022

Βραβεία 2021

Βραβεία 2020

Εξερευνήστε τα βραβεία

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών