ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑλμυρό πάνκεϊκ φούρνου με καπνιστή πέστροφα και λεμονάτο γιαούρτιΑλμυρό πάνκεϊκ φούρνου με καπνιστή πέστροφα και λεμονάτο γιαούρτι
15' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Κομμάτια: 25-30

Διαδικασία

  1. Βάζουμε τα μπλινίς σε ένα ταψί και τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά στον φούρνο στους 180° C.
  2. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  3. Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον άνηθο και φρεσκοτριμμένα πιπέρια.
  4. Αλείφουμε τα μπλινίς με το μείγμα γιαουρτιού - άνηθου και πάνω στο καθένα βάζουμε μια λεπτή φετούλα αυγοτάραχο.
  5. Πασπαλίζουμε, τις ρώσικες τηγανίτες, με το ξύσμα των λεμονιών, σκορπίζουμε τους σπόρους ροδιού, ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 32.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Λεμόνι

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών