10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Βάρος: για 185 γρ.

Διαδικασία

  1. Βάζουμε το ρυζόξιδο και τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι με το νερό. Τα αφήνουμε να πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
  2. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε ανακατεύοντας 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη, τη σάλτσα ψαριού, τα φιστίκια, ελαφρά καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λιπαρή ουσία για 2-3 λεπτά και χοντροκομμένα και το αγγούρι με τη φλούδα, ξεσποριασμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών