Διαδικασία

  1. Βάζουμε 4 κουτ.
  2. σούπας ρυζόξιδο και 125 γρ.
  3. ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι με 125 ml νερό.
  4. Τα αφήνουμε να πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
  5. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε ανακατεύοντας 1 μικρή κόκκινη πιπεριά τσίλι, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη, 1 κουτ.
  6. γλυκού σάλτσα ψαριού, 80 γρ.
  7. φιστίκια, ελαφρά καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λιπαρή ουσία για 2-3 λεπτά και χοντροκομμένα και 1 αγγούρι κοντό και παχύ, με τη φλούδα, ξεσποριασμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών