ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠαγωτό αρμενοβίλΠαγωτό αρμενοβίλ
20' προετοιμασία
4 ώρες αναμονή
Σύνολο: 4 ώρες και 20'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα παγωτό-σάντουιτς, ξεκινάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι, αλλά όχι τόσο που να γίνει σαντιγί.
  2. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια μαλακή σαντιγί που να μην τρέχει, να στέκεται καλά στο κουτάλι.
  3. Ρίχνουμε τα αλεσμένα μπισκότα και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.
  4. Βάζουμε το μείγμα του παγωτού σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με φαρδύ κορνέ. Αν δεν έχουμε, παραλείπουμε αυτό το στάδιο.
  5. Στρώνουμε τα 25 μπισκότα cookies ανάποδα πάνω στο τραπέζι και με το κορνέ τοποθετούμε πάνω τους το μείγμα του παγωτού. Αν δεν έχουμε κορνέ, απλώς τα γεμίζουμε με 2 κουτ. σούπας από το μείγμα.
  6. Καπακώνουμε με άλλα 25 μπισκότα και τα μοιράζουμε σε ταψάκια ή σε μπολ, τοποθετώντας τα πολύ προσεκτικά. Τα κλείνουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα

Άρθρα και Συνταγές με Κρέμα Γάλακτος

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών