10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα κομμάτια του κρέατος.
  2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει.
  3. Το βγάζουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε στο σκεύος τα κρεμμύδια.
  4. Ανακατεύουμε για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.
  5. Προσθέτουμε το σκόρδο, το μπαχάρι, τον κόλιανδρο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1/2 λεπτό, μέχρι να σκορπίσουν το άρωμά τους.
  6. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος και σβήνουμε με τη Μαυροδάφνη και το βαλσαμικό.
  7. Αφήνουμε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 7-8 λεπτά, μέχρι να γίνει το κρέας και η σάλτσα να δέσει.
  8. Πασπαλίζουμε με τον δυόσμο και σερβίρουμε με αφράτο ρύζι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών