
20'
προετοιμασία
30' τηγάνισμα
Σύνολο: 50'
Υλικά
Κομμάτια: 20Διαδικασία
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα ξηρά υλικά.
- Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά εκτός από τα αυγά, τα οποία προσθέτουμε στο τέλος χτυπώντας με ένα σύρμα χειρός.
- Ενώνουμε τα υγρά με τα ξηρά υλικά και ανακατεύουμε ελαφρά με τα χέρια.
- Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι.
- Όταν το λάδι ζεσταθεί αρκετά, σχηματίζουμε με τα χέρια μικρές μπάλες από ζυμάρι και τις ρίχνουμε προσεκτικά στο τηγάνι (καθώς τηγανίζονται θα φουσκώσουν πολύ).
- Όταν τελειώσουμε με την πρώτη δόση, μεταφέρουμε τα buns σε σουρωτήρι για να στραγγιξουν και έπειτα σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
- Επαναλαμβάνουμε κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει το μείγμα.