20' προετοιμασία
30' τηγάνισμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Κομμάτια: 20

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα ξηρά υλικά.
  2. Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά εκτός από τα αυγά, τα οποία προσθέτουμε στο τέλος χτυπώντας με ένα σύρμα χειρός.
  3. Ενώνουμε τα υγρά με τα ξηρά υλικά και ανακατεύουμε ελαφρά με τα χέρια.
  4. Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι.
  5. Όταν το λάδι ζεσταθεί αρκετά, σχηματίζουμε με τα χέρια μικρές μπάλες από ζυμάρι και τις ρίχνουμε προσεκτικά στο τηγάνι (καθώς τηγανίζονται θα φουσκώσουν πολύ).
  6. Όταν τελειώσουμε με την πρώτη δόση, μεταφέρουμε τα buns σε σουρωτήρι για να στραγγιξουν και έπειτα σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
  7. Επαναλαμβάνουμε κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει το μείγμα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών