ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΒελούδινη σούπα με ρόκα και σπανάκιΒελούδινη σούπα με ρόκα και σπανάκι
10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κρεμώδης σούπα με κατεψυγμένο σπανάκι, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια κατσαρόλα, το λάδι.
  2. Στη συνέχεια, σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 3 - 4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Προσθέτουμε το κατεψυγμένο σπανάκι και ανακατεύουμε.
  4. Έπειτα, προσθέτουμε την πατάτα, το καυτό νερό και αλάτι.
  5. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
  6. Αδειάζουμε το όλον στο μπλέντερ ή στο μούλτι σε δόσεις και πολτοποιούμε.
  7. Σερβίρουμε, την κρεμώδης σούπα με σπανάκι, στα πιάτα με 1 κουτ. σούπας γιαούρτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνοδεύουμε με ψωμί.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 82.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Σπανάκι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών