ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣPunch με ζεστό κρασί και κονιάκPunch με ζεστό κρασί και κονιάκ
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κοκτέιλ Fig’s Punch, αρχικά βάζουμε, σε ένα βαθύ κατσαρολάκι, όλα τα υλικά.
  2. Στη συνέχεια, τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας να μην πάρουν βράση, για 10 λεπτά, μέχρι να διαλυθούν η ζάχαρη, το μέλι και το πετιμέζι και να αρωματιστεί το κρασί από τα σύκα.
  3. Το αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Σερβίρουμε, το κοκτέιλ Fig’s Punch, σε ποτήρι του κρασιού με παγάκια.
  5. Γαρνίρουμε με ένα κομμένο στα δύο σύκο περασμένο σε ένα κλαράκι ρίγανης ή θυμαριού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Οινοχόος, τεύχος 47.

Άρθρα και Συνταγές με Κρασί

Άρθρα και Συνταγές με Μέλι

Άρθρα και Συνταγές με Ξερά σύκα

Άρθρα και Συνταγές για Κοκτέιλ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών