5'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C.
- Αλείφουμε με με λιωμένο βούτυρο ή λάδι 4 πυρίμαχα ατομικά μπολ, και αλατοπιπερώνουμε.
- Σπάμε προσεκτικά 1 αυγό σε κάθε μπολ, μοιράζουμε το καπνιστό ζαμπόν και περιχύνουμε τα ασπράδια με 1 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος περιμετρικά σε κάθε μπολ.
- Τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, ή μέχρι να πήξουν τα αυγά, και τα σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Συνοδεύουμε με: Πράσινη σαλάτα και ψητό ψωμί.