Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Στύβουμε τα πορτοκάλια και ρίχνουμε τον χυμό τους σε μια κατσαρόλα. Τρίβουμε τους κύβους ζάχαρης στις πορτοκαλόφλουδες ώστε να αρωματιστούν. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κρασί, το βραστό νερό και τους κύβους. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μόλις το ποτό πάρει βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών