Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Στύβουμε τα πορτοκάλια και ρίχνουμε τον χυμό τους σε μια κατσαρόλα. Τρίβουμε τους κύβους ζάχαρης στις πορτοκαλόφλουδες ώστε να αρωματιστούν. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κρασί, το βραστό νερό και τους κύβους. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μόλις το ποτό πάρει βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών