Ένα χορταστικό κι ελαφρύ γεύμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά κι έτοιμο σε 15΄!

9' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά τα μισά κρεμμυδάκια. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά και ρίχνουμε στο τηγάνι τη μισή ποσότητα. Κουνάμε απαλά το τηγάνι να απλωθεί το μείγμα ομοιόμορφα και ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί. Βγάζουμε την ομελέτα σε ένα πιάτο, βάζουμε λίγα τα φύλλα σαλάτας και την καπνιστή πέστροφα. Ξαναβάζουμε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι, ρίχνουμε τα υπόλοιπα κρεμμυδάκια, τα υπόλοιπα αυγά και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Κόβουμε τα ρολά στη μέση. Συμβουλές
  2. Αν δεν βρούμε τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια, χρησιμοποιούμε 1 ξερό, ψιλοκομμένο, το οποίο θα αχνίσουμε σε 70 ml νερό προτού το τσιγαρίσουμε, ώστε να μαλακώσει λίγο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών