Πικάντικη, χορταστική και πολύ εύκολη στην παρασκευή της, ιδανική για πολυάσχολους καλοφαγάδες.

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το λάχανο, τον κόλιανδρο, πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και τις προσθέτουμε στη σαλάτα. Χτυπάμε σε μπολ το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού, περιχύνουμε τη σαλάτα και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε τη ρέγκα σε φετάκια και τα σκορπίζουμε στη σαλάτα.
  2. Συνοδεύουμε με: ψωμί
  3. Συμβουλές:
  4. Φιλέτα καπνιστής πέστροφας βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ.
  5. Διαβάστε εδώ πώς ξαλμυρίζουμε τη ρέγκα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών