15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε σε σαλατιέρα τις φέτες από το πορτοκάλι, ζουληγμένες ελαφρά να βγάλουν χυμό, το ελαιόλαδο, τις ελιές, τις μαραθόριζες, το μαϊντανό, το αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 168.

Άρθρα και Συνταγές με Ελιά

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών