10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Για τις ταλιατέλες με καυτερό κοτόπουλο, έτοιμη σάλτσα και κατεψυγμένα φασολάκια, βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
  2. Στο μεταξύ, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι, για περίπου 5 - 6 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.
  3. Ρίχνουμε τα φασολάκια και ανακατεύουμε για 1 - 2 λεπτά, μέχρι να λαδωθούν καλά και να ξεπαγώσουν.
  4. Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας με τη σάλτσα χαρίσα ή 1 την καυτερή πάπρικα, την καστανή καστανή ζάχαρη και το νερό.
  5. Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο, προσθέτουμε τις ταλιατέλες και το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε απαλά να αναμειχθούν.
  6. Αποσύρουμε, σκορπίζουμε λίγο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε τις ταλιατέλες με καυτερό κοτόπουλο, έτοιμη σάλτσα και κατεψυγμένα φασολάκια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 107.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Φασολάκια

Άρθρα και Συνταγές για Κοκτέιλ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών