
10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Για τις ταλιατέλες με καυτερό κοτόπουλο, έτοιμη σάλτσα και κατεψυγμένα φασολάκια, βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
- Στο μεταξύ, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι, για περίπου 5 - 6 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.
- Ρίχνουμε τα φασολάκια και ανακατεύουμε για 1 - 2 λεπτά, μέχρι να λαδωθούν καλά και να ξεπαγώσουν.
- Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας με τη σάλτσα χαρίσα ή 1 την καυτερή πάπρικα, την καστανή καστανή ζάχαρη και το νερό.
- Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο, προσθέτουμε τις ταλιατέλες και το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε απαλά να αναμειχθούν.
- Αποσύρουμε, σκορπίζουμε λίγο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε τις ταλιατέλες με καυτερό κοτόπουλο, έτοιμη σάλτσα και κατεψυγμένα φασολάκια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 107.