Πλήρες γεύμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, έτοιμο σε 20′! Τι άλλο να ζητήσεις…

10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τιε ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
  2. Στο μεταξύ, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι, για περίπου 5 - 6 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.
  3. Ρίχνουμε τα φασολάκια και ανακατεύουμε για 1 - 2 λεπτά, μέχρι να λαδωθούν καλά και να ξεπαγώσουν.
  4. Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας με τη σάλτσα χαρίσα ή 1 την καυτερή πάπρικα, την καστανή καστανή ζάχαρη και το νερό.
  5. Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο, προσθέτουμε τις ταλιατέλες και το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε απαλά να αναμειχθούν.
  6. Αποσύρουμε, σκορπίζουμε λίγο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών