ΒΡΑΒΕΙΑ 2014

Ένα κερδισμένο στοίχημα

Στην καρδιά της Ηπείρου, η ομώνυμη εταιρεία προσφέρει θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη, παράγοντας ένα προϊόν, τη φέτα, που είναι πρώτο στην προτίμηση των καταναλωτών.

11.06.2014| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΒΟΣ
Ένα κερδισμένο στοίχημα

Στην καρδιά της Ηπείρου, η ομώνυμη εταιρεία προσφέρει θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη, παράγοντας ένα προϊόν, τη φέτα, που είναι πρώτο στην προτίμηση των καταναλωτών.

Ο Παντελής Παντελιάδης δεν προέρχεται από οικογένεια τυροκόμων, δεν είναι καν Ηπειρώτης. Δεν χωράει στα κλασικά στερεότυπα του καλού τυροπαραγωγού. Αντίθετα, «απαντά» στην εικόνα του δαιμόνιου, ταλαντούχου, Ελληνα επιχειρηματία. Είναι ο άνθρωπος επικεφαλής ενός τεράστιου ομίλου εταιρειών, ο άνθρωπος που έλυσε μιαν εξίσωση που λίγοι καταφέρνουν να λύσουν: Πώς ένα παραδοσιακό προϊόν, η φέτα στην περίπτωσή μας, περνάει στη μαζική παραγωγή χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και στη γεύση του. Απόδειξη γι’ αυτό είναι η σταθερή προτίμηση των καταναλωτών.


Η φέτα «Ηπειρος» είναι η πρώτη σε πωλήσεις τυποποιημένη φέτα στην Ελλάδα. Η συνεχής προσπάθεια, οι ετήσιες και μεγάλες επενδύσεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις, σε μηχανολογικό εξοπλισμό, στη διασφάλιση της ποιότητας, η συμβολαιακή κτηνοτροφία που συμβάλλει στην ενίσχυση της φθίνουσας κτηνοτροφίας της Ηπείρου, η προσφορά εργασίας, κάνουν την εταιρεία «Ηπειρος» μια πρότυπη, παραδειγματική, επιχείρηση, από αυτές που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. «Το περίμενα αυτό το βραβείο», μάς είπε συγκινημένος. «Η φέτα μας είναι σαν τους Ελληνες επιστήμονες. Πρώτα διαπρέπουν στο εξωτερικό και μετά αναγνωρίζονται στην Ελλάδα».


Το βραβείο στον κ. Παντελή Παντελιάδη απένειμε ο κ. Αγις Πιστιόλας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αgrino.

Που τη βρίσκουμε: Σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Τηλ. επικοινωνίας 210-28.42.044.

Φέτα Ηπειρος, τηλ. 210-28.42.044.

Βραβεία 2015

Βραβεία 2013

Βραβεία 2012

Βραβεία 2011

Εξερευνήστε τα βραβεία

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών