ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΡύζι μπασμάτι με γαρίδες και σάλτσα κάριΡύζι μπασμάτι με γαρίδες και σάλτσα κάρι
5' προετοιμασία
15' βράσιμο
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε ρύζι μπασμάτι με φρέσκο κρεμμυδάκι και κόλιανδρο, αρχικά βράζουμε, σε μπόλικο αλατισμένο νερό, το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Όταν το ρύζι είναι έτοιμο, το σουρώνουμε.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν.
  4. Προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι και τον κόλιανδρο (ή μαϊντανό). Ανακατεύουμε για 3 - 4 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε το ρύζι μπασμάτι με φρέσκο κρεμμυδάκι και κόλιανδρο και συνοδεύουμε με καπνιστή πέστροφα ή άλλο καπνιστό ψάρι της αρεσκείας μας.

Άρθρα και Συνταγές με Κόλιανδρος

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Ρύζι

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών