ΒΡΑΒΕΙΑ 2017

Βραβείο Καινοτομίας

Στην εταιρεία «Three Cents» για τα φυσικά αναψυκτικά. Η εταιρεία ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και σήμερα εξάγει το προϊόν της σε 23 χώρες χάρη στο πείσμα και την τόλμη των ιδιοκτητών.

15.09.2017| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Βαγγέλης Ζαβός
Βραβείο Καινοτομίας

Στην εταιρεία «Three Cents» για τα φυσικά αναψυκτικά. Η εταιρεία ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και σήμερα εξάγει το προϊόν της σε 23 χώρες χάρη στο πείσμα και την τόλμη των ιδιοκτητών.

Τόλμη και επιτυχία

«Σαν να κατεβαίνουμε στην απόβαση της Νορμανδίας, οπλισμένοι με ένα κουτάλι». Έτσι χαρακτήρισαν την απόφασή τους να ανταγωνιστούν μεγάλες εταιρείες στον χώρο των αναψυκτικών και ποτών οι δημιουργοί της ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών Three Cents, μπάρμεν Γιώργος Μπάγκος, Δημήτρης Νταφόπουλος, Γιώργος Τσιρίκος και Βασίλης Καλαντζής, κατά την παραλαβή του βραβείου τους. Ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια να παράγουν premium αναψυκτικά για χρήση σε μπαρ. Σήμερα η παραγωγή έχει φτάσει περίπου τις 5,5 εκατομμύρια φιάλες ετησίως, από τις οποίες το 60% εξάγεται σε 23 χώρες ανά τον κόσμο. Το μυστικό τους; «Το κουτάλι αυτό είναι “οπλισμένο“ με αρώματα και γεύσεις της Μεσογείου και της Ελλάδας, γι’ αυτό και είναι ανίκητο», εξήγησαν στην ομιλία τους. Με άλλα λόγια, λόγος της επιτυχίας τους είναι η καινοτόμος συνταγή. Είναι 100% φυσικά, χωρίς συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά, με υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικό. Χρησιμοποιούν ξύσμα ντόπιων εσπεριδοειδών όταν είναι στο φόρτε τους, ελληνικό βασιλικό και δυόσμο, ζάχαρη μετρημένη: με τέτοιες πρώτες ύλες, με υπομονή και επιμονή φτιάχνουν τα δικά τους έλαια που χρησιμοποιούν στα αναψυκτικά. Μερικά από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου χρησιμοποιούν τα Three Cents για να φτιάξουν τα κοκτέιλ τους, ενώ η μεστή, δυνατή γεύση τους έχει κάνει πολλούς να τα αναζητούν σε καταστήματα λιανικής.

Τηλ. επικοινωνίας: 210-33.88.382, www.threecents.gr. Τα βρίσκουμε σε ενημερωμένες κάβες σε όλη την Ελλάδα, στα καταστήματα Θανόπουλος και στο ντελικατέσεν Αφοί Βασιλόπουλοι.

Βραβεία 2018

Βραβεία 2016

Βραβεία 2015

Βραβεία 2014

Εξερευνήστε τα βραβεία

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών