
10'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
30'
αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 10'
Υλικά
Τεμάχια: 10Γέμιση
Επικάλυψη
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε αλμυρές κρέπες με κοτόπουλο και σπανάκι, ξεκινάμε σοτάρωντας σε μια φαρδιά κατσαρόλα στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο, σε δυνατή φωτιά, για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε το σπανάκι με τα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 6-8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη φέτα, τον άνηθο, το μοσχοκάρυδο, και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Βάζουμε κατά μήκος σε κάθε κρέπα 1 κουτ. σούπας από τη γέμιση, τις τυλίγουμε σε ρολά και τις τοποθετούμε δίπλα δίπλα σε ένα μικρό τετράγωνο ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά, περιχύνουμε τις κρέπες και τις ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.