ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑλμυρές αυγοφέτες με ανεβατό Γρεβενών και ρίγανηΑλμυρές αυγοφέτες με ανεβατό Γρεβενών και ρίγανη
10' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
30' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 5'

Υλικά

Τεμάχια: 10

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε αλμυρές κρέπες με γέμιση τυριών, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 160°C.
  2. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και μοιράζουμε στις κρέπες.
  3. Τυλίγουμε σε ρολά και τις βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα που να τις χωράει ακριβώς.
  4. Ψήνουμε για 5-6 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών