ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπριζολάκια με ροδάκινο και μαστίχαΜπριζολάκια με ροδάκινο και μαστίχα
10' προετοιμασία
10' ψήσιμο
30' αναμονή
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μοσχαρίσια φιλετάκια με βαλσάμικο και ρίγανη, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα μπολ, το κρεμμύδι, τη σόγια, το βαλσάμικο και το ελαιόλαδο.
  2. Κρατάμε τη μισή ποσότητα σε ένα βαζάκι και στην υπόλοιπη μαρινάδα ανακατεύουμε τα μοσχαρίσια φιλετάκια μαζί με το σκόρδο.
  3. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά.
  4. Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά ένα μεγάλο τηγάνι.
  5. Στραγγίζουμε τα μοσχαρίσια φιλετάκια από τη μαρινάδα και τα αλατοπιπερώνουμε.
  6. Τα βάζουμε στο τηγάνι και τα «ψήνουμε» για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά ή σύμφωνα με το γούστο μας.
  7. Τα αδειάζουμε σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα που είχαμε κρατήσει.
  8. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε ταμοσχαρίσια φιλετάκια με βαλσάμικο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 158.

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές με Σκόρδο

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών