30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Βινεγκρέτ
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τη σαλάτα με αχλάδι, ντομάτα και κολοκυθάκια ξεκινάμε ανακατεύοντας σε ένα βαθύ μπολ καρύδια, την ντομάτα, τις ελιές και αλατοπίπερο.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ. Περιχύνουμε τη σαλάτα και τη μοιράζουμε στα πιάτα.
- Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύουμε την πάπρικα, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Ρολάρουμε τα μπαλάκια τυριού στο πιάτο με το μείγμα, τα μοιράζουμε στα πιάτα με τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.
Μια ημίξηρη αφρώδη Ντεμπίνα, ένα ημίξηρο Gewurztraminer.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 136.