ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜυδοπίλαφο αρωματικόΜυδοπίλαφο αρωματικό
15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Πλένουμε το ρύζι στο σουρωτήρι.
  2. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και τσιγαρίζουμε λίγο τα κρεμμυδάκια. Όταν αρχίσουν να μαραίνονται, ρίχνουμε τις κορφάδες, ανακατεύουμε 2 - 3 φορές και προσθέτουμε το ρύζι.
  3. Ανακατεύουμε για 3 - 4 λεπτά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το βραστό νερό. Όταν αρχίσει να πήζει το ρύζι, ρίχνουμε τον άνηθο και το δυόσμο και ανακατεύουμε απαλά.
  4. Αποσύρουμε το πιλάφι όταν είναι μελάτο και το σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Ρύζι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών