ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑυγά σκραμπλ με γάλαΑυγά σκραμπλ με γάλα
10' προετοιμασία
8' μαγείρεμα
Σύνολο: 18'

Υλικά

Μερίδες: 4-5

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα αυγά σκραμπλ με ντοματίνια και πιπεριές σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά με το γάλα.
  2. Προσθέτουμε τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
  3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, να μαλακώσουν ελαφρώς.
  4. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά.
  5. Ρίχνουμε τη ρίγανη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά.
  6. Ψήνουμε για 1 λεπτό χωρίς να ανακατέψουμε.
  7. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε αργά, αλλά συνεχώς, μέχρι τα αυγά να αρχίσουν να στερεοποιούνται, αλλά να μη στεγνώσουν.
  8. Αλατοπιπερώνουμε.
  9. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με το αβοκάντο και τις φέτες λάιμ.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 158.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών