ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚαγιανάς κλασικός από την Πελοπόννησο με διάφορα μποστανικάΚαγιανάς από την Πελοπόννησο με διάφορα μποστανικά
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το κουάκερ με σταφίδες, εσπρέσο, μπαχαρικά και στέβια, ξεκινάμε ανακατεύοντας σε ένα μπολ το γάλα με τον καφέ, τα μπαχαρικά και το κακάο.
  2. Προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και αφήνουμε μερικά λεπτά να μαλακώσουν. Αν θέλουμε, μπορούμε να βάλουμε τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και να τα ζεστάνουμε, ώστε να χυλώσει ελαφρώς η βρώμη.
  3. Στο τέλος προσθέτουμε τις σταφίδες και τους ξηρούς καρπούς.

Μυστικά

* Αντί για νιφάδες βρώμης, βάζω συχνά παξιμάδι από ντίνκελ (1 των 45 - 50 γρ.), σπασμένο σε μικρά κομμάτια. Μπορούμε να βάλουμε όποιο άλλο παξιμάδι μάς αρέσει.

Άρθρα και Συνταγές με Βρώμη

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα

Άρθρα και Συνταγές με Σταφίδες

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών