10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 15Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα μπισκοτολούκουμο τιριτόμπα, ξεκινάμε λιώνοντας την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα και την αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας πού και πού.
- Αλείφουμε 30 μπισκότα με λίγο υποβρύχιο.
- Τινάζουμε τα λουκούμια να φύγει η πολλή άχνη που τα περιβάλλει.
- Κολλάμε από 1 στα μισά μπισκότα.
- Σκεπάζουμε με τα άλλα μισά μπισκότα, φτιάχνοντας 15 σαντουιτσάκια.
- Γαρνίρουμε με πιτσιλιές κουβερτούρας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 8.