ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ντάκος σε μιλφειγΝτάκος σε μιλφεϊγ
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το πέστο κάππαρης

Διαδικασία

  1. Για τον ντάκο με πέστο κάππαρης, ντομάτα και φέτα, χτυπάμε στο μπλέντερ το δυόσμο, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο, μέχρι να πολτοποιηθούν καλά.
  2. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε περισσότερο ελαιόλαδο.
  3. Προσθέτουμε την ντομάτα, την κάππαρη, πιπέρι και τους ηλιόσπορους (ή τα καρύδια ή τα κουκουνάρια) και τα δουλεύουμε με διακοπτόμενη λειτουργία, ώστε οι ντομάτες να ψιλοκοπούν, αλλά να μην πολτοποιηθούν εντελώς.
  4. Βρέχουμε πολύ ελαφρά τους ντάκους, μοιράζουμε πάνω τους το πέστο και τη φέτα και σερβίρουμε αμέσως.
  5. Αν θέλουμε, περιχύνουμε τον ντάκο με πέστο κάππαρης, ντομάτα και φέτα με λίγο ελαιόλαδο επιπλέον.

Ρετσίνα Μεσογείων με οξύτητα και άρωμα πεύκου που ταιριάζει με τη φέτα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών