15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4-5Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τα αυγά σκραμπλ με αβοκάντο και μπέικον σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με σύρμα τα αυγά με την κρέμα γάλακτος.
- Προσθέτουμε το αβοκάντο.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά, μέχρι να αρχίσει να γίνεται τραγανό.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το μείγμα αυγών και ανακατεύουμε αργά, αλλά συνεχώς, με μια σπάτουλα μέχρι να αρχίσουν τα αυγά να στερεοποιούνται, αλλά να μη στεγνώσουν.
- Αποσύρουμε όσο τα αυγά είναι ακόμη ζουμερά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 158.