10' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
12 ώρες αναμονή
Σύνολο: 12 ώρες και 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1.200 γρ

Διαδικασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο μπολ, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 βράδυ.
  2. Την επομένη αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ σε φαρδιά κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
  3. Αφήνουμε να βράσει για 20-30 λεπτά, μέχρι η μαρμελάδα να δέσει.
  4. Τη μοιράζουμε καυτή σε αποστειρωμένα βαζάκια και διατηρούμε σε μέρος σκοτεινό και δροσερό.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών