10' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
12 ώρες αναμονή
Σύνολο: 12 ώρες και 40'

Υλικά

Μερίδες: 1.200 γρ

Διαδικασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο μπολ, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 βράδυ.
  2. Την επομένη αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ σε φαρδιά κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
  3. Αφήνουμε να βράσει για 20-30 λεπτά, μέχρι η μαρμελάδα να δέσει.
  4. Τη μοιράζουμε καυτή σε αποστειρωμένα βαζάκια και διατηρούμε σε μέρος σκοτεινό και δροσερό.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών