ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

WESUD: Νόστιμες συναντήσεις στα νότια

Με καφέ, delicatessen, προτάσεις φαγητού και ξεχωριστά γλυκά, είναι ένας χώρος που, όπως λέει το όνομά του, πρέπει να γνωρίσει κανείς.

27.06.2022
WESUD: Νόστιμες συναντήσεις στα νότια

WESUD πάει να πει «Εμείς στα Νότια», ακούγεται όμως και σαν «Εμείς θα έπρεπε» (We should) κι έχει και αυτό τη σημασία του. Οι δημιουργοί αυτού του δραστήριου όλες τις ώρες της ημέρας χώρου θέλησαν να φέρουν κάτι φρέσκο και διαφορετικό στην καρδιά της Βούλας. Εδώ θα βρείτε ετικέτες και χρονιές τις οποίες δύσκολα συναντά κανείς σε κάβες: από θρυλικές χρονιές του Bordeaux μέχρι εμβληματικούς παραγωγούς από την Napa Valley κι από vintage σαμπάνιες μέχρι γλυκά Sauternes των 70’s. Στο deli του θα ανακαλύψετε προϊόντα εισαγωγής από την Ευρώπη και την Αμερική, καθώς επίσης και εκλεκτά τυριά και αλλαντικά, επιλεγμένα προσεκτικά, που μπορούν να συνοδεύσουν το κρασί της επιλογής σας.

Ο σεφ Γιάννης Καλδάνης, που έχει συνεργαστεί με εστιατόρια σε διάφορα σημεία του κόσμου (Νέα Υόρκη, Ίμπιζα κ.ά.), ανάμεσα στα οποία και το γνωστό Νammos στη Μύκονο, προτείνει μια ιδιαίτερη συλλογή γλυκών, που κοσμούν τη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου του χώρου. Εκτός αυτών, σε καθημερινή βάση, θα βρείτε φρεσκοψημένα κρουασάν με γέμιση πραλίνα φυστικιού, αφράτα κέικ, μπάμπκα, cookies και μπάρες ξηρών καρπών. Με τη βοήθεια της ομάδας του WESUD μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό καλάθι δώρου για τους αγαπημένους σας − αναλαμβάνουν μάλιστα να το παραδώσουν οι ίδιοι όπου επιθυμείτε. Σύντομα, μάλιστα, θα ανοίξουν ένα νέο κατάστημα στο λιμάνι της Ερμιόνης, το οποίο θα κάνει διανομές σε Πόρτο Χέλι και Κόστα.

Βασ. Παύλου 90, Βούλα Τ/210-89.57.509

Εστιατόρια

Κάβες

Ντελικατέσεν

Αθήνα

Αθήνα | Κεντρικά + Νότια Προάστια

Βούλα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών