10' προετοιμασία
4' μαγείρεμα
Σύνολο: 14 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το γκριλ ή ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο και ψήνουμε το χαλούμι,τις πιπεριές και το κολοκύθι για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, λίγο λεμόνι και τα πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και την πάπρικα.
  3. Μοιράζουμε τα λαχανικά στις αραβικές πίτες και βάζουμε από 2 φέτες χαλούμι σε κάθε πίτα.
  4. Σκορπίζουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τους κολοκυθόσπορους (ή σουσάμι) και τα φύλλα δυόσμου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών