ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜινεστρόνε με κριθαράκι και φασόλια μαυρομάτικαΜινεστρόνε με κριθαράκι και φασόλια μαυρομάτικα
15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το «πράσινο» µινεστρόνε εξπρές ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα φρέσκα κρεμμυδάκια, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  2. Προσθέτουμε τον αρακά, τα σπαράγγια και τα γλυκά χόρτα.
  3. Ανακατεύουμε 1-2 φορές και προσθέτουμε το νερό (ή σπιτικό ζωμό, αν έχουμε).
  4. Όταν η σούπα πάρει βράση, προσθέτουμε το κριθαράκι και βράζουμε τη μινεστρόνε μέχρι να γίνει το ζυμαρικό.
  5. Ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε σε μπολ πασπαλίζοντας με την τριμμένη παρμεζάνα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών