Μια συνταγή για όσους αγαπούν την ινδική καρύδα. Είναι ένα κέικ με βάση το αμύγδαλο, με υγρή υφή και ωραία, φρέσκα αρώματα λεμονιού. Το γλάσο από πάνω τού δίνει μια πιο επίσημη όψη.

Μια συνταγή για όσους αγαπούν την ινδική καρύδα. Είναι ένα κέικ με βάση το αμύγδαλο, με υγρή υφή και ωραία, φρέσκα αρώματα λεμονιού. Το γλάσο από πάνω τού δίνει μια πιο επίσημη όψη.
Κάποιες μάρκες άχνης ζάχαρης μπορεί να περιέχουν κρυμμένο άμυλο, προκειμένου να μην τραβάνε υγρασία. Το άμυλο αυτό συνήθως είναι καλαμποκιού, το οποίο δεν περιέχει γλουτένη. Επειδή όμως τις περισσότερες φορές δεν αναγράφεται, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι η άχνη μας δεν περιέχει γλουτένη, θα πρέπει να προμηθευτούμε μια μάρκα που να αναγράφει ότι είναι όντως gluten-free. Θα βρούμε σε καταστήματα με υγιεινά και βιολογικά τρόφιμα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 174.