ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚρεατόσουπα με αστράκι και ρίγανηΚρεατόσουπα με αστράκι και ρίγανη
20' προετοιμασία
1 ώρα και 10' βράσιμο
Σύνολο: 1 ώρα και 30'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κρεατόσουπα με λαχανικά και φιδέ, αρχικά, βάζουμε το μοσχάρι με 1 ½ λίτρο νερό σε μέτρια φωτιά και βράζουμε για περίπου 30 λεπτά, να μισομαλακώσει.
  2. Στη συνέχεια, ξαφρίζουμε όσο χρειάζεται.
  3. Ρίχνουμε την πατάτα, το καρότο, το πράσο και τη σελινόριζα και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν καλά.
  4. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, τον φιδέ, το σπανάκι και τον χυμό λεμονιού και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει και ο φιδές.
  5. Σερβίρουμε, την κρεατόσουπα με λαχανικά και φιδέ, με ψωμί και ελιές.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.

Άρθρα και Συνταγές με Καρότα

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές με Πράσα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών