Μαγειρική express
Τι μαγειρεύουμε τώρα
Πού βγαίνουμε τώρα
Απόψεις
-
Έχουμε καλά μαγαζιά στην Αθήνα;
Η εστίαση έχει απ' όλα, τίποτα δεν μας λείπει. Αλλά αν κοντοκοιτάξεις βλέπεις ότι πολλές φορές λείπει ο τόπος. Η ελληνική ταυτότητα, που πρέπει να βγει μπροστά.
-
ΛΟΓΙΑ Προφιτερόλ: Η ιστορία ενός παρεξηγημένου γλυκού
Από την πρώτη εμφάνιση της ζύμης σου μέχρι τον Αντονέν Καρέμ κι από τα παρισινά μπιστρό και εστιατόρια μέχρι τα μέρη μας.
-
Ζήτω το αντικριστό!
Ένας πανάρχαιος τρόπος ψησίματος των αρνιών και σπανίως των κατσικιών, αλλά πάντοτε παχιών ζώων.
-
Η εθνική μας φασουλάδα με τι φασούλια φτιάχνεται;
Σκέψου να ‘ταν πλημμυρισμένα τα μαγαζιά με ντόπια φασούλια και ντόπια ροβύθια και φακές. Σκέψου να τα μαγειρεύαμε με γνώση, σεβασμό και επίγνωση του μεγαλείου τους.
Κάθε μέρα γλυκό
Ψήνεστε για BBQ;
Βιωσιμότητα στο πιάτοαπό τα
Βιωσιμότητα στο πιάτο: Αρακάς
PROMOTEDΤον μαγειρεύουμε με πολλούς τρόπους και δεν πετάμε τους λοβούς - τους αξιοποιούμε και αυτούς στην κουζίνα: μυστικά για μια no waste μαγειρική από τη Lidl Ελλάς και τον Γαστρονόμο.
Βιωσιμότητα στο πιάτο: Σπαράγγι
PROMOTEDΠώς τα μαγειρεύουμε, πώς αξιοποιούμε τα περισσεύματα και τα πώς τα συντηρούμε: μυστικά για μια no waste μαγειρική με σπαράγγια από τη Lidl Ελλάς και τον Γαστρονόμο.